Actie PVC Zeewinde

PVC Actie voor de bewoners van Zeewinde

Als toekomstig bewoner van Zeewinde herkent u wellicht onze interieurbus op de foto hierboven al waar wij mee op de opendag aanwezig waren. 

Voor de nieuwe bewoners van Zeewinde heeft Van Houte Projectinrichting een speciale actie gemaakt voor het leggen van een PVC vloer inclusief een geluidsdempende ondervloer. U kunt via ons contactformulier of telefoonnummer een afspraak inplannen zodat onze interieuradviseurs met de showroombus bij u langs kunnen komen. Hier kunt u dan zelf een vloer uitzoeken die wij in uw woning in Zeewinde komen leggen. De meegeleverde geluidsisolerende ondervloer zorgt voor extra wooncomfort en rust in uw woning. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe woning in Respect zorggroep op en prachtige locatie!

Voor het speciale actietarief van €58,- per vierkante meter leggen wij een geluidsisolerende ondervloer in combinatie met PVC stroken naar keuze. Deze PVC stroken hebben een toplaag van 0.55mm wat een zeer goede kwaliteit voor gebruik in woningen is. 

Ook voor gordijnen en zonweringen komt Van Houte graag bij u langs!

Van Houte beschikt over een eigen atelier en is dus ook uw leverancier van gordijnen en zonweringen. In de showroombus kunnen wij u hier ook verschillende voorbeelden van laten zien. Neem vrijblijvend contact op en wij komen graag bij u langs.

0164 63 2100 / info@vanhoute.nl / www.vanhoutegroep.nl/contact 

1Halsteren

Canadaweg 1
4661 PZ Halsteren

2Sliedrecht

Lelystraat 93F
3364 AH Sliedrecht

1Halsteren
Canadaweg 1
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Sliedrecht
Lelystraat 93F
3364 AH
Sliedrecht
0184-769001

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze projecten en acties. Schrijf je snel in.


van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl