Video afspelen

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

Bent u op zoek naar een nieuw interieur? Dan bent u bij de Van Houte Groep aan het juiste adres! Met gebruik van creatieve oplossingen en duurzame materialen zorgen wij ervoor dat uw huis, kantoor, hotel, zorginstelling, school of horecapand er weer jaren tegen aan kan! Hieronder geven wij graag een kijkje in de verschillende projecten die wij hebben gedaan:

Oncologie Centrum

Het Bravis Ziekenhuis en Van Houte bundelen hun krachten om de ziekte kanker tegen te gaan. Het nieuwe Oncologie Centrum, dat gebouwd wordt door het Bravis Ziekenhuis, is er op gericht om de patiënten de beste zorg te geven en hen op hun gemak te stellen. Van Houte draagt hieraan bij door de locatie zowel praktisch als sfeervol in te richten. Meer lezen.

Grand Café Dubois

Het Grand Café Dubois is aangekleed in authentieke vintage stijl. De bar, midden in de ruimte, is bekleed met sloophout en afgewerkt met robuuste zinken platen. Op de vloer ligt PVC van DiVerdie. Om de ruimte helemaal compleet te maken is er een presentatiewand met gordijnen en vintage stalen kasten. Meer lezen.

Hoofdkantoor Lowys Porquin

Lowys Porquin is een stichting voor onderwijs en kinderopvang die meer dan dertig scholen en kinderopvanglocaties verenigt, elk met een eigen karakter. Deze locaties bieden ouders een prettige en vertrouwde plek voor hun kinderen. In Bergen op Zoom heeft van Houte Projectinrichting de volledige restyling van het LPS-hoofdkantoor verzorgd. Meer lezen.

Badhotel Domburg

Van Houte heeft twee Junior Suits ingericht bij Badhotel Domburg. De twee themakamers, Wolken en Bomen, zijn een blauwdruk voor maatschappelijk verantwoord gebouwde kamers. Zo is er gebruik gemaakt van PVC, speciaal geprint tapijt van Ege en inbetweens van Kendix. Dit allen met het keurmerk DUOBO, Duurzaam Ondernemen en Bouwen. Meer lezen.

Meer van onze projecten vindt u op onze website, neem gerust een kijkje! 

 

1Van Houte Interieur

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

2Van Houte Projecten

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

1Van Houte Interieur
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Van Houte Projecten
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0184 76 9001

van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl