Video afspelen

Interieurbus Op Locatie

Interview: INTERIEURBUS OP LOCATIE

Op uw vrije dag naar de woonboulevard, op zoek naar die nieuwe gordijnen? Echter bent u niet de enige die dit in gedachten had. Tussen de mensenmassa bent u op zoek naar het interieur dat bij u past. Maar past dat gordijn wel bij uw muurkleur? Van Houte Interieur heeft dé oplossing! Geen mensenmassa én kleurenfoutjes meer met de Interieurbus Op Locatie van Van Houte.

Interieurspecialisten aan huis

Benieuwd welke stoffen, modellen en kleuren perfect bij uw thuis passen? Met onze Interieurbus Op Locatie is dat mogelijk! Onze specialisten komen bij u aan huis met diverse stalen en monsters en meten direct alles op.

Het ontstaan van de Interieurbus

“Ik heb een leuk idee! Wil jij niet op die bus?” roept Erik van Houte naar zijn zus Sonja. Sindsdien rijdt Sonja Hollebrandse het hele land door met de Van Houte Interieurbus Op Locatie, van Zeeland en Zuid-Holland tot Brabant en België. “Erik had een bus over en wilde net iets extra’s doen voor zijn klanten”, vertelt Sonja. “En zo is de Interieurbus Op Locatie ontstaan!”

Van Houte Interieur

Van Houte inspireert met creatieve interieur ideeën. “Wij verzorgen de inrichting van woningen, met name door middel van tapijten, vinyl en pvc vloeren, zonwering, gordijnen en andere raamdecoraties”, vertelt Erik van Houte. Van Houte is al jarenlang dealer van onder andere Luxaflex, Diverdi, Bonaparte, Moduleo en Essente. “Daarnaast hebben we een eigen atelier waar alle gordijnen worden vermaakt. Er wordt gekeken naar de stof, de zomen en de verzwaring die zorgt voor het juiste resultaat. Dankzij het aterlier kunnen stoffen op elk gewenst formaat geleverd worden!”

Alles bij de hand

Met de Interieurbus Op Locatie hoeft u niet meer door de mensenmassa en heeft u alles bij de hand om de materialen te kunnen vergelijken met uw eigen meubels. “Het is een kleinschalig en persoonlijk concept. We hebben alles bij de hand en nemen extra stalen mee indien men aangeeft iets specifieks te willen zien”, gaat Sonja verder, die als klein meisje al bij haar vader in de winkel hielp. “Van Houte is een echt familiebedrijf.” Sonja deed vroeger al vakantiewerk bij haar vader in de zaak.

Ontzorgen

“Klanten reageren enorm positief op de Interieurbus. Het scheelt hen tijd: de bus kan ’s ochtends, ’s avonds of zelfs op zaterdag langskomen. Zelfs vertegenwoordigers van leveranciers staan te kijken van dit innovatieve concept!”. De interieurstylisten hebben verstand van de producten en geven de klanten graag advies. “Als interieurstylist pluk ik zelf stalen eruit om aan de klant te laten zien. Ik meet ook direct alles op. Bij gordijnen bijvoorbeeld, moet je weten waar de railzen komen te hangen. Dit wordt direct nagemeten! Hierdoor weet de klant precies wat het kost.”

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw huis? Dan bent u bij Van Houte Interieur aan het juiste adres. Heeft u de koffie al klaar staan? Wij brengen de stroopwafels! U gaat toch niet uw huis uit?

 

1Van Houte Interieur

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

2Van Houte Projecten

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

1Van Houte Interieur
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Van Houte Projecten
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0184 76 9001

van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl