Video afspelen

KANTOORTRENDS 2020

Wat zijn dé kantoortrends van 2017?

“Comfort van werknemers leidt tot effectiviteit, creativiteit en minder verzuim.”

Werknemers die zich gelukkig voelen in hun werkomgeving zijn effectiever, creatiever en verzuimen minder vaak. Daarom zou de comfort van uw medewerkers tot uw prioriteitenlijstje moeten behoren.

Wist u dat er per kleur andere emoties worden opgeroepen?

 • Blauwtinten: betrouwbaarheid, loyaliteit, rustgevend effect.
 • Rood: passie, liefde, woede, gevaar. 
 • Groen: natuur, stress reducerend.
 • Bruin: natuur, stress reducerend, gevoel van geborgenheid.
 • Paars/bordeaux: gevoel van luxe. 

Trends in de kantoorinrichting en kantoormeubilair

 1. Ontspanning op kantoor
  Ontspanning zorgt ervoor dat men weer geconcentreerder en productiever aan de slag kan. U kunt een ontspannen werk- of praatplek creëren met een mooie bank of loungehoek, maar ook een plek waar men tien minuten kan darten of tafelvoetballen doet wonderen.
 2. Openheid
  Een open en toegankelijke kantoorinrichting is steeds meer van belang. Interactie met collega’s zorgt voor inspiratie en motivatie. Daarnaast biedt dit een goede gelegenheid om regelmatig te overleggen.  
 3. Flexibel werken
  Veel oplossingen zijn gericht op het voorkomen van lichamelijke klachten. Flexibel werken is een populaire oplossing waarbij men afwisselend zittend en staand werkt. Zit-sta bureaus worden dan ook veel ingezet. Daarnaast zie je het gebruik van vrijstaande wanden toenemen. Deze kunnen makkelijk in een ruimte geplaatst of verzet worden en maken het eenvoudig een ideale kantoorruimte te creëren, passend bij de situatie op dat moment.
 4. Mooi én praktisch design
  Een kantoorinrichting moet praktische, maar zeker ook mooie, oplossingen bieden voor alle draden en contactdozen die nodig zijn.
 5. Duurzaamheid
  Duurzaam ondernemen en het leveren van duurzame producten is iets waar we niet omheen kunnen. Bij kantoorinrichting neemt het belang van duurzaamheid ook toe. Levensduur, kwaliteit en milieuvriendelijke eigenschappen zijn van groot belang.

Kantoorconcepten zoals het nieuwe werken, zorgen voor een nieuwe manier van kantoorinrichting. Een goede werkplek voor medewerkers gaat u uiteindelijk gezondere en productievere medewerkers bieden. Wilt u weten wat er mogelijk is binnen uw kantoor? Neem contact met ons op.  

 

1Van Houte Interieur

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

2Van Houte Projecten

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

1Van Houte Interieur
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Van Houte Projecten
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0184 76 9001

van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl