Video afspelen

Interieur op locatie

Uw persoonlijke interieuradvies binnen handbereik!


Benieuwd welke stoffen, modellen en kleuren bij u thuis perfect passen? Met onze bus op locatie is dat mogelijk! Onze specialisten komen bij aan huis met diverse stalen en monsters en meten direct alles op.

Van Houte inspireert u met creatieve interieur ideeën. Wij verzorgen de inrichting van woningen, met name door middel van tapijten, vinyl, laminaat, zonwering, gordijnen en andere raamdecoraties. Van Houte is al jarenlang dealer van onder andere Luxaflex, Acker, Bonaparte, Quick-Step en Villa. Daarnaast hebben we een eigen atelier waar alle gordijnen worden vermaakt. Er wordt gekeken naar de stof, de zomen en de verzwaring die zorgt voor het juiste resultaat. Dankzij het aterlier kunnen stoffen op elk gewenst formaat geleverd worden!

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw huis? Dan bent u bij Van Houte Interieur aan het juiste adres. Naast onze interieurbus bent u ook van harte welkom in onze showroom in Halsteren. Hier vindt u een ruime keuze aan tapijten, vinyl, laminaat, zonwering, gordijnen en andere raamdecoraties.


Uw partner voor uw complete interieurinrichting!

1Van Houte Interieur

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

2Van Houte Projecten

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

1Van Houte Interieur
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Van Houte Projecten
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0184 76 9001

van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl