Video afspelen

Bed and Breakfast Duinhuys

Wil jij binnen 5 minuten liggen op het prachtige strand van Domburg? Dat kan bij Bed and Breakfast Duinhuys! Van Houte Projectinrinchting heeft dit karaktervolle B&B volledig van het begin tot aan het eind gerealiseerd. De kamers van B&B Duinhuys zijn modern ingericht en ieder via een eigen trap te bereiken.

De realisatie begon met het tekenen van het plan. Opgevolgd door de levering van het meubilair en de boxpsprings, het leggen van de PVC vloeren en het plaatsen van de pantry’s, badkamermeubelen en kastenwanden. Dit laatste is uitgevoerd door zusterbedrijf ICH Interieurbouw.

B&B Duinhuys bezit een aantal zeer bijzondere kenmerken. Zo komen er items terug op de kamers die men alleen nog maar tegenkomt in 5-sterrenhotels. Denk hierbij aan oriëntatieverlichting op de vloer en LED leeslampen met ingebouwde USB opladers voor alle type telefoons. Maar er is nog meer! Van Houte heeft ook draadloze opladers in de nachtkastjes kunnen bouwen. We zo gemakkelijk in deze tijd van digitalisering.

Om de klant nog verder te ontzorgen hebben wij ook kluisjes, kapstokhaken en toiletgarnituren van deze B&B kunnen leveren. Dit allemaal op kleur! Kortom: een project van A tot Z.

Andere Horeca projectinrichtingen

Petit Kitchen & Bar Horeca
Badhotel Domburg Horeca
Grand Cafe DuBois Horeca

van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl