Video afspelen

De Windes

ZeeWinde - HaagWinde

ZeeWinde - HaagWinde

Project De Windes in Scheveningen bestaat uit twee torens: ZeeWinde en Haagwinde. In ZeeWinde is een zeer vooruitstrevend woon-zorgconcept terug te vinden, met daarbij diverse faciliteiten en hoogwaardige zorgappartementen. Het complex wordt omgeven door een mooie groene omgeving met daarbij de dynamiek van de stad op slechts een steenworp afstand. Het zeer exclusieve HaagWinde is een chic en karakteristiek woongebouw aan de rand van het Belgisch Park, tussen het Westbroekpark en de Scheveningse Bosjes.

Van Houte Projecten is ingeschakeld om het totale concept te tekenen, te fabriceren en uiteindelijk natuurlijk te leveren. Dit betrof met name 2 verdiepingen van de psychogeriatrische afdeling waarbij Van Houte de wanden van lambriseringen en eikenhouten panelen heeft voorzien. 

Daarnaast zijn de de woonkamers en slaapkamers compleet gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd. Ook zijn deze ruimtes van brandvertragende gordijnstoffen voorzien. Om de kamers van een strandsfeer te voorzien plaatsten wij folie op de wanden en deuren.

Andere projectinrichtingen

Oncologie Centrum Zorginstellingen
Moeder & Kindcentrum Zorginstellingen
Woonzorgcentrum Bosch en Duin Zorginstellingen

van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl