Video afspelen

Disclaimer

Disclaimer & privacyverklaring 

Van Houte Projectinrichting, gevestigd aan de Canadaweg 1 te Halsteren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals opgesteld in deze verklaring. Persoonsgegevens die worden verwerkt zijn onder andere namen, telefoonnummers, mailadressen en overige actief door u verstrekte informatie.

Van Houte Projectinrichting bewaart gegevens de wettelijke termijn waarna deze gegevens vernietigd zullen worden. Uw gegevens worden alleen aan derden verstrekt indien dit nodig is om een gesloten overeenkomst uit te voeren of als dit wettelijk vereist word. U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. 

Van Houte Groep maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft hier ook het privacy beleid van Google Analytics aan. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Van Houte Projectinrichting heeft hier geen invloed op. De bewaarperiode voor gegevens in google analytics is ingesteld op 50 maanden. 

Van Houte Groep neemt de privacy en bescherming van gegevens van zijn (potentiële) klanten, leveranciers en medewerkers zeer serieus. Om er zorg voor te dragen dat gegevens goed beschermd zijn en blijven is er onder andere een SSL-certificaat op de website geinstalleerd. 

1Van Houte Interieur

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

2Van Houte Projecten

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

1Van Houte Interieur
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Van Houte Projecten
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0184 76 9001

van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl