Over ons

Over Van Houte Groep

De Van Houte Groep is al bijna 70 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen; 
Van Houte Projectinrichting voor de zakelijke markt en Van Houte Interieur voor de particuliere markt. Vanuit drie vestigingen bedient het bedrijf heel Zuid-West Nederland als het gaat om nieuwe interieuren.

Van Houte Projectinrichting

Ontzorgt worden bij het inrichten van bedrijfsruimtes? Van Houte Projectinrichting houdt zich bezig met het totaalinrichting van scholen, zorginstellingen, horeca en kantoren. Alles tussen vloer en plafond wordt aangepakt, van raamdecoraties, zonwering, meubilair tot complete interieurbouw. 

Van Houte Interieur

Zoek jij een inrichting voor jouw huis? Dan ben je bij Van Houte Interieur aan het juiste adres. Wij richten ons op de inrichting van woningen, met name tapijten, vinyl, laminaat, zonwering, gordijnen en andere raamdecoraties. Met onze interieurbus komen wij bij u thuis langs voor advies op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe een gordijnstof of vloer bij uw huidige meubelair staat. Bel ons voor een afspraak!

Stichting Duobo

Duurzaam ondernemen is voor Van Houte erg belangrijk. Wij zijn erkend lid van stichting DUOBO (duurzaam ondernemen en bouwen). Hier worden alleen bedrijven na toetsing toegelaten. Er wordt gekeken naar de samenwerking met andere (lokale) bedrijven, de opleiding van de jonge vaklieden en de ontwikkelingen en toepassing van nieuwe materialen en technieken. Meer weten? www.duobo.nl

1Halsteren

Canadaweg 1
4661 PZ Halsteren

2Sliedrecht

Lelystraat 93F
3364 AH Sliedrecht

1Halsteren
Canadaweg 1
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Sliedrecht
Lelystraat 93F
3364 AH
Sliedrecht
0184-769001

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze projecten en acties. Schrijf je snel in.


van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl