Interieur

Welkom bij Van Houte Interieur

 

Op zoek naar een nieuwe inrichting van uw huis? Dan bent u bij Van Houte Interieur aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag op afspraak in onze showroom in Halsteren. Hier vindt u een ruime keuze aan tapijten, vinyl, laminaat, zonwering, gordijnen en andere raamdecoraties.  

INTERIEUR OP LOCATIE
Wij hebben sinds kort ook onze eigen interieurbus. Deze bus bevat alle stalen om uw huis mee in te richten. Wij komen hiermee graag naar u toe.

EIGEN ATELIER 
Wist u dat Van Houte Interieur een eigen atelier in huis heeft? Hier worden alle gordijnen vermaakt. Wij kijken naar de stof, de zomen en de verzwaring die zorgt voor het juiste resultaat. Dankzij ons atelier kunnen wij de stoffen leveren op elk gewenst formaat. Niet alleen zijn gordijnen sfeermakers, ze hebben ook een isolerende en geluidsdempende werking. Vraag ons naar de mogelijkheden voor u!

PHILIPS HUE. 
Bent u al bekend met Philips Hue? Met dit draadloze systeem kunt u uw verlichting in heel uw huis voorprogrammeren en vanaf iedere gewenste plek aanpassen. Het systeem is volledig uitgerust met LED, dus ook op energiekosten kunt u fors besparen.

Laat u inspireren door de geweldige mogelijkheden op interieurgebied, bel ons voor een afspraak met onze interieurbus. 

 van Houte Projectinrichting is ook te vinden op www.woninginrichting-info.nl.

1Halsteren

Canadaweg 1
4661 PZ Halsteren

2Capelle a.d. IJssel

Rivium boulevard 302-320
2909 LK Capelle a.d. IJssel

1Halsteren
Canadaweg 1
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Capelle a.d. IJssel
Rivium boulevard 302-320
2909 LK
Capelle a.d. IJssel
0184 76 9001

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze projecten en acties. Schrijf je snel in.


van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl