Projectinrichting

vakmanschap gecombineerd met creativiteit!

Waarom kiezen onze klanten voor ons? Van Houte Projectinrichting ontzorgt u van A tot Z, van ontwerp tot realisatie. Al ruim 60 jaar richten wij onderwijs- en zorginstellingen, horeca en kantoren volledig in. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij efficienter kunnen werken en snel tot goede oplossingen kunnen komen. Wij maken gebruik van duurzame producten die er voor zorgen dat u er geen omkijken meer naar heeft. Functionaliteit is daarbij erg belangrijk. In een zorginstelling zijn andere producten nodig dan in een kantoorruimte. Wij verzorgen de volledige projectbegeleiding voor u.  

Met onze vestigingen in Halsteren, Tholen en Sliedrecht bedienen wij een groot deel van Nederland, met name in Zuid-West Nederland. Wij werken onder andere in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant en in steden zoals Bergen op Zoom, Rotterdam, Breda en Roosendaal.

Onze vloeren vormen vaak de basis, aangekleed met meubilair, raamdecoraties, zonwering en accesoires. Wij kunnen aan al uw inrichtringswensen voldoen. Wilt u meer weten? Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij vertellen u er graag meer over.  
 
Van Houte Projectinrichting is dé partner voor uw complete projectinrichting!  

1Halsteren

Canadaweg 1
4661 PZ Halsteren

2Sliedrecht

Lelystraat 93F
3364 AH Sliedrecht

1Halsteren
Canadaweg 1
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Sliedrecht
Lelystraat 93F
3364 AH
Sliedrecht
0184-769001

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze projecten en acties. Schrijf je snel in.


van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl