Video afspelen

Projectinrichting

vakmanschap gecombineerd met creativiteit!

Waarom kiezen onze klanten voor ons? Van Houte Projecten ontzorgt u van A tot Z, van ontwerp tot realisatie. Al ruim 70 jaar richten wij onderwijs- en zorginstellingen, horeca en kantoren volledig in. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij efficienter kunnen werken en snel tot goede oplossingen kunnen komen. Wij maken gebruik van duurzame producten die er voor zorgen dat u er geen omkijken meer naar heeft. Functionaliteit is daarbij erg belangrijk. In een zorginstelling zijn andere producten nodig dan in een kantoorruimte. Wij verzorgen de volledige projectbegeleiding voor u.  

Met onze vestigingen in Halsteren en Sint Maartensdijk bedienen wij een groot deel van Nederland, met name in Zuid-West Nederland. Wij werken onder andere in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant en in steden zoals Bergen op Zoom, Goes, Rotterdam, Breda en Roosendaal.

Onze vloeren vormen vaak de basis, aangekleed met meubilair, raamdecoraties, zonwering en accesoires. Wij kunnen aan al uw inrichtingswensen voldoen. Wilt u meer weten? Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij vertellen u er graag meer over.  
 
Van Houte Projecten is dé partner voor uw complete projectinrichting!  

1Van Houte Interieur

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

2Van Houte Projecten

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

1Van Houte Interieur
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Van Houte Projecten
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0184 76 9001

van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl