Video afspelen

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen geïntegreerd in de Van Houte Groep

Aan de toenemende belangstelling voor biologische en diervriendelijke producten is te zien dat steeds meer mensen zich inzetten voor een gezonde en duurzame levensstijl. De Van Houte Groep benadrukt dat de aarde geen onuitputtelijk bron is. Door toekomstgericht te denken en te handelen wil Van Houte ook in de bouwwereld een bijdrage leveren aan een duurzame en gezonde levensstijl.

 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Van Houte Groep hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo wordt er intern afval gescheiden, wordt het printen van documenten tot een minimum beperkt en worden duurzame materialen en producten gebruikt. Extern steunt de Van Houte Groep diverse goede doelen, waaronder het Bravis Ziekenhuis voor de aanbouw van de afdeling Oncologie. Verder werkt Van Houte samen met preferred suppliers die MVO doorgevoerd hebben binnen hun bedrijf, zoals duurzame tapijttegels van Interface en Desso en duurzame vloeren van Tarkett.

 Kenmerk DUOBO, Duurzaam Ondernemen en Bouwen.

De Van Houte Groep is deelnemer van DUOBO: Duurzaam ondernemen en bouwen.

DUOBO wil samen met een groep ondernemers activiteiten op gebied van duurzaam ondernemen en bouwen op de kaart zetten en onder de aandacht brengen. Van Houte Groep richt zich op het renoveren of uitbreiden van onder andere woningen en hotels. Waarbij ontwikkelingen en toepassingen van nieuwe materialen en technieken worden getoetst.

 Badhotel Domborg Suites

Van Houte heeft in samenwerking met Paul Deurloo van DUOBO twee Junior Suites ingericht bij Badhotel Domborg, gelegen te midden van blanke duinen, brede zandstranden en dicht begroeide bossen. De twee themakamers, Wolken en Bomen, zijn een blauwdruk voor maatschappelijk verantwoord gebouwde kamers. Er is gebruik gemaakt van PVC, speciaal geprint tapijt van Ege en inbetweens van Kendix. Dit alles met het keurmerk DUOBO, Duurzaam Ondernemen en Bouwen.

 

De Van Houte Groep bedenkt en introduceert producten, diensten en werkwijzen die niet, of in elk geval minder, belastend zijn voor mens en milieu. Ook de bouwwereld kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame en gezonde levensstijl door toekomstgericht te denken en te handelen.

 

 

 

1Van Houte Interieur

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

2Van Houte Projecten

Canadaweg 24
4661 PZ Halsteren

1Van Houte Interieur
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0164 63 2100
2Van Houte Projecten
Canadaweg 24
4661 PZ
Halsteren
0184 76 9001

van Houte
van Houte
0164 632100
info@vanhoute.nl